A aku sayang kau A

Assallamualaikum.. . Hehe gambar kat atas ni adalah gambar aku, sesaja aku letak dalam post ni walaupun takde kaitan dengan content, gambar ni kawan aku yang tangkap guna nikon 5300 dengan speedlight YN3 ,katanya ingin belajar photography huhu Ok siapakah A ? A bukan nama sebenar dan dia adalah seorang …

Diri aku, photograpi | 2,387 views

Photo raya keluarga 2017

Assallamualaikum…..   Photo raya keluarga 2017, tak sah raya kalau tak ada photo raya bersama keluarga kan ?     Kali ini aku jadi jurufoto rasmi keluarga aku time raya,hehe gambar ni ada yang jadi ada yang tak jadi…   So jom layan gambar…huhu…

Diri aku, photograpi | 1,749 views

Nak beli 4G lte wifi modem

Assallamualaikum… 4G lte wifi modem, itulah apa yang aku impikan nak beli benda ni dekat stall maxis dekat summer mall tadi, tapi aku kena fikir pulak balik ni awal bulan ni, kalau ada kecemasan ke apa yang berlaku pada aku susah.. Sebab 4G lte wifi modem. ni bukan berharga RM …

Diri aku, Ringkas jer | 622 views

Projek 2017 Blog ???

Assallamualaikum….. Projek 2017 blog ? agaknya apa projek tersebut ? sebolehnnya aku tak berani nak terangkan kepada sesiapa tentang projek 2017 aku ,bukan apa itu hak aku nak merahsiakan semua itu, so kena hormati… Setiap dari kita memang ada strategi masing-masing, kadangkala strategi dan trick kita amat mudah kena tiru, …

Diri aku | 556 views

Ambik cuti ni ,apa plan aku ?

Eh eh, cuti ishak hasimi approve lah,so plan cuti ni nak gi mana ? tu pun aku ambik cuti 3 hari bermula isnin ni, 3 hari je tak banyak tau… Sepatutnya mula cuti 5 hb isnin ni aku pergi outdoor shooting untuk kawan aku zana khawin,tapi last last dia cakap …

Diri aku, Ringkas jer | 2,024 views

Apa azam tahun 2017 ?

Assallamualaikum…. Apa azam tahun 2017 korang ?  Sebelum tu aku mohon maaf pada pembaca setia blog ni sebab kegagalan aku untuk update blog ini secara berterusan, biasanya aku memang ada idea nak update, tapi bila bukak netbook jer terus pening, terus tak jadi update.. Banyak perkara aku pikirkan sekarang ni, …

Diri aku | 1,283 views