Tiada siapa yang nak blogger ni

Tiada siapa yang nak blogger ni ,betul tiada siapa yang nak, nak menjadikan blogger ni menantu ? Nak menjadikan blogger ni suami ? Nak menjadikan blogger ni teman lelaki dia ? Urm baru mula berkenalan dah reject…     Tiada siapa yang nak blogger ni, tengok pada keadaan dia pun …

Diri aku, Motivasi diri, photograpi | 3,741 views

Selesai sudah renew domain dan hosting

Assallamualaikum.. Akhirnya selesai sudah renew hosting dan domain blog tak seberapa ni, domain blog ni sebenarnya di renew 3 tahun sekali tapi oleh kerana buĺan ni aku nak pakai banyak duit so aku renew untuk satu tahun jer dulu           Hosting pulak,memang kena renew 1 tahun …

Diri aku, Ringkas jer | 850 views

Kenapa aku beli kamera ?

Assalamualaikum…. Mengapa aku beli kamera ? mengapa kamera yang aku pilih adalah jenama nikon model 5300 ? Ada yang tak faham kenapa aku sanggup kumpul duit sehingga RM 2k untuk membeli sebuah kamera DSLR ? Jawapan yang cukup mudah bagi aku, kerana aku minat dengan photographi dan aku ingin belajar …

Diri aku, Personal, photograpi | 656 views

Gambar panas blogger malaysia tersebar !

Assallamualaikum… Gambar panas ? gambar panas blogger mana pulak ni ? Eh… Gambar panas blogger malaysia bersama kawan-kawan sama tempat kerja ? beb yang mana satu panas nya ? Oh lupa pulak yang aku silap tajuk, nak edit balik tak ? tak payah lah kan ? Ok gambar ni kita …

Diri aku, photograpi | 1,516 views

Sesi mengopi bersama pengasas blog HeroBorneo.com

Assallamualaikum… Hari ini offday so, hari ini adalah hari yang amat bertuah bagi aku sebagai penulis blog ini sebab dapat berpeluang keluar mengopi bersama pengasas blog heroborneo.com iaitu mr hanafi ( beliau ada blog mrhanafi.com) Pertemuan hari ini adalah hasil pertemuan semalam dimana ketika aku hendak turun kerja malam di …

Diri aku, Personal | 2,819 views

Kat Mana Ishak makan lepas berbuka puasa ?

Assallamualaikum… Wel, selamat menjalankan ibadah puasa buat you all, oleh kerana shift rehat kita orang di servay pada bulan puasa memang lain, sebab shift rehat ni khas untuk yang muslim jer so korang teruskan membaca dulu Untuk yang kerja malam ada dua shift iaitu A1 dan A2 , siapa yang …

Diri aku, Makan | 973 views