Aku tak pernah sambut hari jadi !

Assallamualaikum… Tanggal 3 september 1986, itu adalah tarikh di mana seorang insan bergelar ishak hasimi dilahirkan, dan sejak detik itu sudah hampir 30 tahun aku hidup di bumi ciptaan Allah s.w.t ini Namun setelah lama aku hidup tiada lansung aku pernah menyambut hari jadi atau hari lahir, belum pernah lagi …

Diri aku, Personal | 1,781 views

Penyebaran video berbunyi lucah di facebook

Assamualaikum… Penyebaran video berbunyi lucah di facebook begitu menjadi-jadi sekarang ni, aku tak faham apa sebenarnya niat korang ? Adakah bertujuan untuk memalukan pengguna facebook lain ?? Aku trauma beb, satu hari tu aku makan petang dekat ahbab di summer mall, so aku ternampak orang share video trailer captain amerika …

Diri aku | 2,593 views

Suatu hari parang akan kena badan lu bro !

Assallamuaĺaikum… Oh sakit hati,bila umur sebegini orang layan kita macam layan budak ! Dah berpuluh tahun aku menanggung kesabaran ini, mungkin sampai masanya makan parang lah jawabnya Mana kau tahan kalau dilayan seperti budak kecik ,tempat lepas geram dan pelbagai lagi Kalau dari time aku menganggur dulu memang aku boleh …

Diri aku | 1,034 views

Aku trauma dengan perempuan pakai cincin !

Assallamualikum…. Aku trauma dengan perempuan pakai cincin !  Ya terus terang aku katakan yang aku betul betul trauma dengan perempuan pakai cincin , kalau bini orang tu lain cerita sebab kita dah tahu yang dia tu bini orang , tapi kalau jenis perempuan yang belum lagi khawin tu Bab pakai cincin …

Diri aku | 1,420 views

Masaalah pada ambank debit card !

Assallamualaikum Masaalah pada ambank debit card ! , semalam dah macam detik hitam sekejap berlaku pada diri aku, yelah kan minggu lepas gaji masuk so semalam aku off day memang plan aku nak shopping beli baju dan kasut  untuk pergi jalan-jalan ke,dating ke (hehe kalau ada) So,kalau nak shopping kenalah …

Diri aku, Personal | 2,295 views

Pengalaman sebenar aku bersama onexox

Assallamualaikum …. Pengalaman sebenar aku bersama onexox, ya pertama aku beli sim kad onexox adalah pada awal tahun ini dengan order melalui blogger khairul anarm jauh tu wei ! Sim kad onexox tersebut dipos kepada aku oleh blogger khairul anarm dari johor ke serawak. adalah ambik masa dalam 3 hari …

Diri aku, Ulasan Saya | 949 views