Nak beli 4G lte wifi modem

Assallamualaikum… 4G lte wifi modem, itulah apa yang aku impikan nak beli benda ni dekat stall maxis dekat summer mall tadi, tapi aku kena fikir pulak balik ni awal bulan ni, kalau ada kecemasan ke apa yang berlaku pada aku susah.. Sebab 4G lte wifi modem. ni bukan berharga RM …

Diri aku, Ringkas jer | 699 views

Projek 2017 Blog ???

Assallamualaikum….. Projek 2017 blog ? agaknya apa projek tersebut ? sebolehnnya aku tak berani nak terangkan kepada sesiapa tentang projek 2017 aku ,bukan apa itu hak aku nak merahsiakan semua itu, so kena hormati… Setiap dari kita memang ada strategi masing-masing, kadangkala strategi dan trick kita amat mudah kena tiru, …

Diri aku | 630 views

pernahkah kau merasakan cinta ?

Assallamulaikum…. Pernahkah kau merasakan cinta ? mustahil tidak pernah merasakan cinta ? mungkin anda tidak normal jika anda tidak pernah merasakan cinta Wujud mencinta dan dicintai , membezakan antara cinta dan nafsu juga penting cinta ini tidak mengenal paras rupa tetapi nafsu amat menitik beratkan rupa. cinta mementingkan keselesaan antara …

Ringkas jer | 1,712 views

Ada apa dengan Celcom Xpax Turbo

Assallamualaikum… Kali ini aku review dengan perasaan sakit hati yang amat sangat, bukan apa dah hampir setahun aku tak guna dan langgan services internet celcom (sebab aku guna TM go broadband), kelmarin tanpa rasa bersalah (biasalah kalau mood offday) maka aku pun terpandang satu sim kad Xpax Turbo ni salah …

Ulasan Saya | 4,988 views

Ambik cuti ni ,apa plan aku ?

Eh eh, cuti ishak hasimi approve lah,so plan cuti ni nak gi mana ? tu pun aku ambik cuti 3 hari bermula isnin ni, 3 hari je tak banyak tau… Sepatutnya mula cuti 5 hb isnin ni aku pergi outdoor shooting untuk kawan aku zana khawin,tapi last last dia cakap …

Diri aku, Ringkas jer | 2,123 views