Adakah tetek ibu muda boleh ditayang di laman sosial ?

Assallamualaikum….. Isu ibu muda yang sengaja tayang tetek dengan memuat naik gambar “BreastFeeding” bersama bayi di laman sosial baru-baru ini mencetuskan kontroversi, lebih-lebih lagi apabila page keyboard warrior amran fans menghangatkan lagi isu ini Amran fans turut dikecam oleh segolongan ibu muda sehinggakan page yang mempunyai 1 juta liker itu ditutup …

Pandangan saya, Ulasan Saya | 2,748 views

Perempuan cukur bulu kening sama macam monyet

Assallamualaikum.. Perempuan cukur bulu kening sama macam monyet , ya ada sesiapa yang terasa dengan artikel ni ? sila baca dulu apa alasan aku berkata sedemikian.. Ok kenapa aku kata perempuan cukur bulu kening sama macam monyet ?  ya memang macam monyet pun sebab… 1. Dalam islam,perempuan memang dilarang cukur …

Pandangan saya, Ringkas jer | 1,645 views

Alvin tan hina islam, Korang buat ?

  Assallamualikum .. Alvin tan hina islam, Korang buat ? | Ya baru ni viral dah pasal komik menghina islam yang alvin tan buat dan upload di facebook, yang aku sedih sangat kenapa korang sokong mamat setan tu ?   Mesti korang cakap, eh ishak bila masa pulak kami sokong Alvin tan …

Pandangan saya, Ulasan Saya | 1,648 views

Alvin Tan Dan Racis ,Mengapa Berlaku ?

Assallamualakum… Sekarang ni isu racis ni makin hangat diperkatakan di facebook dan juga media social yang lain, lebih-lebih lagi dengan kewujudan alvin tan dan beberapa keyboard warrior lain di media social Sebenarnya kalau ikutkan isu racis ni dah lama dah, bukan sekarang lagi dari dulu hal  racis itu cina,itu melayu, …

Pandangan saya, Ulasan Saya | 2,175 views

Kenapa perlu menjadi lelaki handsome ?

Assallamualaikum… Kenapa perlu untuk menjadi lelaki handsome ?  betul ke dengan menjadi handsome kita memperolehi segalanya berkaitan cinta ? handsome itu satu kurniaan dari ilahi,maka lelaki yang memiliki rupa paras yang handsome adalah bonus untuk dia selama mana dia hidup Ya, dengan memiliki rupa paras yang handsome bukan saja kurniaan …

Pandangan saya, Ulasan Saya | 3,230 views

Kecantikan wanita bukan lambang kebahagiaan

  Assallamulaikum…. Kecantikan wanita bukan lambang kebahagiaan, aku pun hairan kenapa semua lelaki termasuk aku sering memandang kecantikan seorang wanita itu adalah simbolik atau lambang kebahagiaan ? Sedangkan semua ini hanya bersifat sementara sahaja, namun aku seringkali berfikir adakah kecantikan seorang wanita itu adalah lambang sebuah kebahagiaan ? bila aku …

Pandangan saya, Ulasan Saya | 2,110 views