Trending Gaya Tudung KafanShawl

Assallamualikum… Gaya Tudung KafanShawl jadi trending pulak eh ? tadi pun ada terbaca dekat blog bakul2011 blogger yang first post pasal KafanShawl ni,seram pulak aku tengok gaya tudung macam ni,dah macam pocong dah ,tapi yelah dia nak berfesyen kan ? ,suka hati dia lah janji dia tak buat hal dengan pakai tudung tapi puting …

Gaya tudung wanita, Pandangan saya | 7,048 views

Nak jilat boleh ?

  Assallamualikum…. Nak jilat boleh ? korang yang perempuan tu,kalau lelaki hantar mesej whatsapp atau we chat macam ni korang layan tak ? kalau korang layan ini bermakna korang setuju 100 % tindakan yang korang berikan pada suspek Walaupun korang akan tanya “untuk apa ?” ini bermakna korang ingin diperlakukan sedemikian …

Pandangan saya, Ulasan Saya | 5,516 views

Apa Beza Whatsapp call dan We chat call ?

Apa Beza Whatsapp call dan We chat call ? baru-baru ini whatsapp telah dinaik taraf dengan kemudahan untuk membuat panggilan secara percuma kepada rakan-rakan yang terdapat dalam senarai contac kita, dan we chat pula sejak mula dilancarkan sememangnya sudah mempunyai kemudahan untuk membuat panggilan ! Kedua-dua kemudahan yang terdapat dalam …

Pandangan saya, Teknologi | 2,935 views

Apa Faedah Taja Rozita Che Wan Bersalin

Assallamualaikum…… Apa faedah taja rozita che wan bersalin ? mungkin ramai yang beranggapan ishak agak ketinggalan dalam mengutarakan isu ini, sebab kebanyakan post entri blog ishak yang lepas-lepas semuanya ishak buat secara schedule post, buat post banyak-banyak lepast tu schedule set bila tarikh post akan keluar, kadangkala ishak rasa bosan …

Cerita artis, Pandangan saya | 1,254 views

Apa perkara yang ada pada seorang gay

Assallamualaikum Apa perkara yang ada pada seorang gay | Heh,offensive ,bagi sesiapa yang pernah goda oleh gay yelahkan ada jenis dari kita ni memang tak tahu adakah seseorang tu gay atau tidak,untuk yang tidak tahu, ada jenis gay yang bukan dari kategori lelaki lembut. sebab mereka ni memang berbeza-beza wataknya Ada …

Pandangan saya | 3,990 views