Membeli Jam SKMEI 0931 di Lazada

Assallamualaikum… Membeli Jam SKMEI 0931 di Lazada pada hari selasa minggu lepas dan datang pada hari rabu ( semalam, kira ambik masa seminggu baru sampai sebab ianya dari overseas) sungguh mengujakan sebab ini pertama kali aku membeli jam tangan secara online jam tangan ini amat murah dan bergaya, so banyak pilihan …

photograpi, Ulasan Saya | 6,694 views

Tiada siapa yang nak blogger ni

Tiada siapa yang nak blogger ni ,betul tiada siapa yang nak, nak menjadikan blogger ni menantu ? Nak menjadikan blogger ni suami ? Nak menjadikan blogger ni teman lelaki dia ? Urm baru mula berkenalan dah reject…     Tiada siapa yang nak blogger ni, tengok pada keadaan dia pun …

Diri aku, Motivasi diri, photograpi | 3,648 views

Siapa yang pernah makan atau termakan ĺalat ?

Assallamualaikum… Termakan lalat ? siapa yang pernah makan atau termakan ? Yang dalam gambar kat atas tu aku tak pasti itu lalat spesis apa, tapi kita orang kat sarawak ni gelar lalat macam ni DANGO kalau tak siĺap aku lah Kalau korang tak pernah termakan lalat, mesti korang pernah termakan telur …

photograpi, Ringkas jer | 1,209 views

Wanda band dan impiannya

Assallamualikum… Hari tu kami orang hero borneo team mengambil kesempatan untuk menemu ramah kumpulan busker yang berasal dari kampung baru kota samarahan sarawak, aku berperanan sebagai photografer hero borneo team memang advance sedikit hehe Namun di kesempatan kali ini aku tak banyak dapat menulis pasal kumpulan ni, so boleh baca …

Hero Borneo Team, photograpi | 2,031 views

Akibat terlalu degil Hah ! balasan

Assallamualaikum…. Kenapa manusia seorang ni degil ? degil tak dengar cakap, bila dinasihati kita diejek nya pulak Entah lah, nak kata umur muda lagi usia dah 50 dah Mungkin kerana dia lebih tua dari kami dia jadi manusia degil , dia beranggapan kami yang lebih muda dari dia tak layak nak …

photograpi, Ringkas jer | 1,800 views