A aku sayang kau A

Assallamualaikum.. . Hehe gambar kat atas ni adalah gambar aku, sesaja aku letak dalam post ni walaupun takde kaitan dengan content, gambar ni kawan aku yang tangkap guna nikon 5300 dengan speedlight YN3 ,katanya ingin belajar photography huhu Ok siapakah A ? A bukan nama sebenar dan dia adalah seorang …

Diri aku, photograpi | 2,387 views

Photo raya keluarga 2017

Assallamualaikum…..   Photo raya keluarga 2017, tak sah raya kalau tak ada photo raya bersama keluarga kan ?     Kali ini aku jadi jurufoto rasmi keluarga aku time raya,hehe gambar ni ada yang jadi ada yang tak jadi…   So jom layan gambar…huhu…

Diri aku, photograpi | 1,749 views

Membeli Jam SKMEI 0931 di Lazada

Assallamualaikum… Membeli Jam SKMEI 0931 di Lazada pada hari selasa minggu lepas dan datang pada hari rabu ( semalam, kira ambik masa seminggu baru sampai sebab ianya dari overseas) sungguh mengujakan sebab ini pertama kali aku membeli jam tangan secara online jam tangan ini amat murah dan bergaya, so banyak pilihan …

photograpi, Ulasan Saya | 7,574 views

Tiada siapa yang nak blogger ni

Tiada siapa yang nak blogger ni ,betul tiada siapa yang nak, nak menjadikan blogger ni menantu ? Nak menjadikan blogger ni suami ? Nak menjadikan blogger ni teman lelaki dia ? Urm baru mula berkenalan dah reject…     Tiada siapa yang nak blogger ni, tengok pada keadaan dia pun …

Diri aku, Motivasi diri, photograpi | 3,742 views