Ada apa dengan Celcom Xpax Turbo

Assallamualaikum… Kali ini aku review dengan perasaan sakit hati yang amat sangat, bukan apa dah hampir setahun aku tak guna dan langgan services internet celcom (sebab aku guna TM go broadband), kelmarin tanpa rasa bersalah (biasalah kalau mood offday) maka aku pun terpandang satu sim kad Xpax Turbo ni salah …

Ulasan Saya | 4,488 views

Mati akibat main mercun

Assallamualaikum… Seorang kanak-kanak meninggal dunia serta merta apabila mercun bola  yang yang diletakkan dalam mulutnya tiba-tiba meletup dan menyebabkan separuh dari mukanya berkecai Ha, berita macam ni yang teringin aku nak dengar, bukan apa selalunya putus jari ,putus tangan saja yang selalu didengar tapi kali ini mati akibat mercun bola …

isu semasa, Ulasan Saya | 1,137 views

Populariti blogger membawa padah jika…

Assallamualaikum…. Populariti seorang blogger membawa padah jika dia berlagak ! yep seorang blogger popular boleh jatuh jika berlagak ! Sekarang ni bukan zaman 2009-2012, zaman ni adalah zaman kuasa viral, kuasa boikot media sosial memang makin berluasa Kalau seoarang blogger popular setiasa berlagak,macam dia sorang jer paling hebat memang ,secara …

Ulasan Saya | 1,196 views