Mati akibat main mercun

Assallamualaikum… Seorang kanak-kanak meninggal dunia serta merta apabila mercun bola  yang yang diletakkan dalam mulutnya tiba-tiba meletup dan menyebabkan separuh dari mukanya berkecai Ha, berita macam ni yang teringin aku nak dengar, bukan apa selalunya putus jari ,putus tangan saja yang selalu didengar tapi kali ini mati akibat mercun bola …

isu semasa, Ulasan Saya | 1,304 views

Populariti blogger membawa padah jika…

Assallamualaikum…. Populariti seorang blogger membawa padah jika dia berlagak ! yep seorang blogger popular boleh jatuh jika berlagak ! Sekarang ni bukan zaman 2009-2012, zaman ni adalah zaman kuasa viral, kuasa boikot media sosial memang makin berluasa Kalau seoarang blogger popular setiasa berlagak,macam dia sorang jer paling hebat memang ,secara …

Ulasan Saya | 1,394 views

Anda sebagai pemimpin para blogger perlu matang

Assallamulaikum…. Kenapa pemimpin para blogger perlu matang ? apa yang aku maksudkan dengan pemimpin para blogger ni ? yang aku maksudkan adalah mereka yang mengetuai organisasi/kelab atau persatuan untuk para blogger Pemimpin para blogger harus matang, sebab sebagai ketua seorang pemimpin akan berhadapan dengan pelbagai cabaran seperti melayan karenah orang-orang …

Ulasan Saya | 1,143 views

Aida jebat tak sesuai jadi penyanyi !

Assallamualaikum… Bagi aku aida jebat memang tak sesuai jadi penyanyi sebab suara dia pun tak best sangat, nyanyi live pun kantoi ! Bagi aku aida jebat lebih bagus kalau jadi pelakon saja, sebab bidang lakonan saja yang sesuai buat dirinya dan bukan bidang nyanyian Lakonan aida jebat dalam drama pun …

Cerita artis, Ulasan Saya | 1,921 views