Datuk boy iman penipu ?

Benarkah datuk boy iman penipu? benarkah penipuan yang dilakukan oleh datuk boy iman seperti yang di gembar gembur oleh media sosial?? Dari …

Cerita artis | 882 views
Penikahan tak sah

Penikahan yang tidak sah

 Assallamualaikum…. Penikahan yang tak sah, sekarang ni aku tak faham kenapa ramai yang ambik ringan pasal penikahan yang tak sah Lelaki …

Ringkas jer | 1,386 views

A aku sayang kau A

Assallamualaikum.. . Hehe gambar kat atas ni adalah gambar aku, sesaja aku letak dalam post ni walaupun takde kaitan dengan content, gambar …

Diri aku, photograpi | 3,294 views