Harga saham jatuh

Harga saham jatuh,harga saham jatuh,harga saham jatuh ! begitulah ceritanya,yushi bukan bercerita tentang harga saham dekat bursa malaysia,tapi harga saham masa depan bagi budak sekolah terutama perempuan harga saham mereka cukup murah,tak macam dulu harga saham melambung tinggi sekarang dekat facebook harga saham mereka cukup boleh dirunding budak sekolah zaman …

biasa biasa | 1,167 views

Apa itu super impose ??

Apa itu super impose ? super impose adalah satu teknik penindihan image, ianya dilakukan dengan menggunakan software photoshop ,proses penindihan image memerlukan kepakaran dan kemahiran ,jika seseorang itu pakar dalam membuat super impose,maka hasil kerjanya akan nampak halus dan sukar dibezakan antara original dan ciplak ok disini yushi nak tunjukan …

Uncategorized | 1,009 views

Video Barbeqiu bersama ‘masterchef malaysia’

masterchef malaysia ?? Ahha.ha..mesti tajuk dia gempak gila, tapi inilah video yang dirakam oleh kawan,kawan yushi ketika kita orang buat aktiviti panggang memanggang tadi,cuma muka yushi jer yang tak nampak dalam video ni..sebabnyer ? ahaha,private sedikit heheh diorang ni kira masterchef malaysia sebab segala proses memerap bahan dipanggang diorang buat …

Personal | 496 views

Mengapa perempuan (wanita) mudah menangis ?

Mengapa wanita mudah menangis ? soalan yang begitu lazim bermain dipikiran seorang lelaki seperti saya mengapa wanita mudah menangis , hati wanita sememangnya mudah tersentuh kepada beberapa perkara yang amat sensitif dan menangis adalah perkara yang paling mudah untuk merungkaikanya satu ungkapan paling bermakna dari penceramah dan pakar motivasi terkenal iaitu  Dato’ …

Uncategorized | 1,455 views