Mengapa perempuan (wanita) mudah menangis ?

Mengapa wanita mudah menangis ? soalan yang begitu lazim bermain dipikiran seorang lelaki seperti saya mengapa wanita mudah menangis , hati wanita sememangnya mudah tersentuh kepada beberapa perkara yang amat sensitif dan menangis adalah perkara yang paling mudah untuk merungkaikanya satu ungkapan paling bermakna dari penceramah dan pakar motivasi terkenal iaitu  Dato’ …

Uncategorized | 1,400 views

Keputusan terkini Liga Europa

Saya kongsikan beberapa keputusan terkini liga europa, ianya telah disenaraikan mengikut kumpulan yang telah ditetapkan Kumpulan A Di Kazan, Russia; Rubin Kazan (RUS) 1 (Natcho 55) Tottenham Hotspur (ENG) 0 Di Dublin; Shamrock Rovers (IRL) 1 (Dennehy 51) PAOK Salonika (GRE) 3 (Salpingidis 7, 38, Fotakis 36) Kumpulan B Di Copenhagen; …

Sukan | 988 views

Saiful Apek nafi ambil ganja (kes dadah saiful apek)

 Dah lebih setahun kan  ? kes dadah saiful apek ? namun lama jugak kita tunggu berita,namun ini jer berita yang saya lihat beberapa hari yang lalu….. PETALING JAYA: Selepas lebih setahun dia dan empat rakannya termasuk seorang wanita ditahan kerana disyaki mengambil dadah jenis ganja, pelakon komedi popular, Saiful Apek …

Uncategorized | 738 views

Nia Ramadhani Sudah Hamil Sembilan Minggu

Sukar untuk digambarkan bagaimana perasaan artis Nia Ramadhani setelah mengetahui yang beliau sedang mengandung anak pertamanya. Isteri Ardie Bakrie itu kini sedang mengandung sekitar sembilan minggu. “Namanya juga yang pertama kalinya, dan sudah lama ditunggu juga, tiba-tiba diberi peluang sama Yang di Atas, rasanya bukan excited lagi, tapi melebihi daripada …

Uncategorized | 896 views

Azwan ali bagi warning pada yushi justrieyn di twitter

Entah mengapa artis lelaki melayu seorang nih, yang bernama azwan ali…,seram dan menakutkan jer aku tengok,artikel ini ditulis bukan untuk carik pasal atau minta disaman,tetapi kita sebagai peminat ada hak bersuara tentang apa yang kita rasa tak patut pada artis yang kita minat jikalau artikel menyebabkan azwan ali menyaman pemilik …

Uncategorized | 904 views