Heboh Hujan Salji Di Jakarta

  Heboh hujan salji di  jakarta ternyata hanya buih ,  Media sosial tiba-tiba heboh. penyebabnya adalah video yang dimuat naik memperlihatkan adanya seperti mirip salji di jalan kota Jakarta. Video berdurasi beberapa saat tersebut  menjadi viral di media sosial Dalam video yang diambil dari dalam kereta yang sedang dipandu, sebahagian  jalan yang …

Perkara Viral | 1,140 views

Bila pula yang neelofa dan fatah amin couple ?

Assallamualaikum… Sah neelofa dan fatah amin  tidak lagi bercinta, eh bila pula yang neelofa dan fatah amin couple ? seingat aku neelofa  bercinta dengan blogger ishak hasimi tu kan ?    neelofa dan fatah amin yang dikatakan bercinta sejak berlakon drama suri hati Mr pilot hari tu, yang sebenarnya para peminat dah kena …

Cerita artis, Hiburan | 420 views

Blogger sheda ucu kini tunang orang

Assallamualaikum…   Tahniah dari pihak kami buat blogger sheda ucu kerana telah rasmi menjadi tunangan orang, apa yang penting majlis pertunangan tersebut berjalan dengan lancar     Semoga pertunangan ini kekal ke jinjang pelamin, apa yang pasti jangan bertunang terlalu lama sangat, cepat cepat khawin agar merasa makan nasi minyak… …

blogger pilihan, Cerita artis | 1,036 views

Jom Tonton Drama Shhh… I Love You (TV3)

Assallamualaikum… Wah lama dah blog ni rehat pasal drama kan ? agak lama sebab aku sekarang agak busy kerja, so takda masa nak tengok tv tengok blog dan sebagainya..ok  Ok ni drama terbaru TV3 yang bakal mungkin meletop kebobom , drama ini adalah adaptasi novel  yang bertajuk Shhh… I Love …

Drama, Hiburan | 17,699 views