Kontrak binaan rumah ubahsuai samarahan

Assallamualaikum… Kontrak binaan rumah ubahsuai samarahan   Sekarang ni harga rumah, kalau korang bukan kerja kerajaan jangan mimpi nak dapatkan loan rumah cara mudah, kalau kerja swasta pun deposit memang mahal nauzubillah tapi apa boleh buat memang lumrah dunia kan ?   Sebenarnya kalau ikutkan rumah yang dijual ratusan ribu …

Hero Borneo Team, Promosi | 951 views

Siapa Usop Mentor Milenia 2017

Assallamulaikum…   Biodata Penuh Usop Mentor Milenia 2017 | Siapa mamat bernama usop ni ? wah bukan main viral lagi video dia yang penuh supporting ketika di ujibakat oleh black dan akim ari tu, memang lucu dan berbakat orang nya, suara pun sedap boleh tahan…   Walaupun muka macam usof sontorian,maka …

Cerita artis | 2,571 views

Aiman tino handsome

Assallaualaikum…. aiman tino handsome ? benarkah aiman tino handsome ? ish ish ada yang cakap perempuan banyak mengilai aiman tino bukan sebab dia pandai nyanyi apa semua.. Cuma sebab aiman tino handsome.. Tu jer ? OK antara aku (ishak hasimi) dan aiman tino siapa paling handsome ? ini aku… Dan ini …

Cerita artis, Hiburan | 1,189 views

Projek 2017 Blog ???

Assallamualaikum….. Projek 2017 blog ? agaknya apa projek tersebut ? sebolehnnya aku tak berani nak terangkan kepada sesiapa tentang projek 2017 aku ,bukan apa itu hak aku nak merahsiakan semua itu, so kena hormati… Setiap dari kita memang ada strategi masing-masing, kadangkala strategi dan trick kita amat mudah kena tiru, …

Diri aku | 395 views

pernahkah kau merasakan cinta ?

Assallamulaikum…. Pernahkah kau merasakan cinta ? mustahil tidak pernah merasakan cinta ? mungkin anda tidak normal jika anda tidak pernah merasakan cinta Wujud mencinta dan dicintai , membezakan antara cinta dan nafsu juga penting cinta ini tidak mengenal paras rupa tetapi nafsu amat menitik beratkan rupa. cinta mementingkan keselesaan antara …

Ringkas jer | 1,477 views