Bila pula yang neelofa dan fatah amin couple ?

Assallamualaikum… Sah neelofa dan fatah amin  tidak lagi bercinta, eh bila pula yang neelofa dan fatah amin couple ? seingat aku neelofa  bercinta dengan blogger ishak hasimi tu kan ?    neelofa dan fatah amin yang dikatakan bercinta sejak berlakon drama suri hati Mr pilot hari tu, yang sebenarnya para peminat dah kena …

Cerita artis, Hiburan | 585 views

Blogger sheda ucu kini tunang orang

Assallamualaikum…   Tahniah dari pihak kami buat blogger sheda ucu kerana telah rasmi menjadi tunangan orang, apa yang penting majlis pertunangan tersebut berjalan dengan lancar     Semoga pertunangan ini kekal ke jinjang pelamin, apa yang pasti jangan bertunang terlalu lama sangat, cepat cepat khawin agar merasa makan nasi minyak… …

blogger pilihan, Cerita artis | 1,187 views

Jom Tonton Drama Shhh… I Love You (TV3)

Assallamualaikum… Wah lama dah blog ni rehat pasal drama kan ? agak lama sebab aku sekarang agak busy kerja, so takda masa nak tengok tv tengok blog dan sebagainya..ok  Ok ni drama terbaru TV3 yang bakal mungkin meletop kebobom , drama ini adalah adaptasi novel  yang bertajuk Shhh… I Love …

Drama, Hiburan | 18,135 views

Nasi Lemak Gay Dah Tiada Nama Lain ?

Assallamualaikum… Nasi lemak gay ? dah tiada nama lain ? Aku heran jugak dengan pemilik gerai nasi lemak yang bernama Adi Yusof ni, dah tak ada nama singkatan lain ke untuk bisnes dia ? kenapa nama Gerai Adi Yusof disingkatkan kepada GAY ? dia boleh tukar singkatan kepada GADIS sama …

Pandangan saya, Perkara Viral | 592 views

Harga Minyak Turun Lagi

Assalamualaikum… Berikut adalah tentang berita harga terkini RON95 RON97 dan Diesel bermula bulan April 2017 Kerajaan malaysia telah mengumumkan bahawa harga siling minyak akan dikemaskini secara mingguan pada setiap hari Rabu bermula 30 Mac 2017. Dengan pengemaskinian secara minggguan ianya membolehkan kita merancang harga minyak dengan lebih efisen ye tak …

Berita | 539 views