Nur sajat bakal tamat zaman ‘dara’? Hehehe

Nur sajat bakal tamatkan zaman ‘dara’nya ? Macam mana tu ? Erm…, ok sebelum ni nur sajat ada menyatakan yang dia khunza (memiliki dua kemaluan) mungkin dia lebih kepada perempuan kot, aku ada rahim boleh datang haid apa semua Masaalahnya memang betul ke dia khunza ? Kalau setakat pengesahan doktor …

Cerita artis | 2,915 views
gambar nur sajat,biodata nur sajat,gambar broframestone masa muda,gambar ben ashari ketika muda

Nur Sajat Fariz Pondan Cantik Malaysia Yang Popular

Assallamualaikum… Biodata nur sajat fariz pondan cantik malaysia yang popular Yea, baru dapat aku update blog utama kesayangan aku ni, hehe rasanya dekat sebulan dah aku tak update huhu, biasalah sekarang ni sibuk kerja jugak huhu,ok korang kenal tak Nur sajat fariz ? ala pondan yang pakai hijab tu, yang …

Perkara Viral | 38,274 views