Pendedahan Siapa Sebenarnya Blogger Lavender Mummy

Assallamulaikum…. Lama tak dengar nama Blogger Lavender Mummy, dulu pun kecoh nama dia naik pasal tipu dan memperdaya blogger-blogger terkenal,sampaikan ada blogger yang sanggup melabur ratusan ribu ringgit kerana kelicikanya Kali ini saya ingin bawakan secara eklusif siapa sebenarnya Blogger Lavender Mummy ni,bagaimanakah rupa mukanya ? adakah seperti neelofa ? …

Perkongsian | 3,478 views

Tukar Gambar Menjadi Ala Sketch Guna Photoshop

Assallamualaikum……salam jumaat Pagi yang indah,dah semalam blog ini tak diupdate, pagi ini masih gak mencari idea ,tiba-tiba ternampak satu gambar yang blogger littlekoa guna untuk update blog dia semalam,haha good luck kepada blogger littlekoa walaupun blog dia baru ada 3 entri,mesti usaha sungguh-sungguh untuk naik seperti saya (walupun saya tak femes) hahharun …

Photoshop | 1,445 views

Senarai Calon Liebster Award

Assallamualaikum dan salam sejahtera… Inilah kali pertama ishakhasimi.com menyertai Liebster Award apabila blog ini telah dicalonkan oleh blogger yang cantik manis iaitu azifah yazid  dalam Lebster Award  di blog beliau iaitu geeazielove4eva Kalau diikutkan inilah kali pertama blog ishakhasimi dicalonkan, bukan apa sebelum ini saya memang tak faham tentang Lebster Award, setelah saya membaca sendiri di …

Uncategorized | 1,188 views

Mengapa perlu remove iklan nuffnang pada blog ?

Assallamulaikum…. Remove Iklan Nuffnang Seketika,saya dengan bangganya remove keluar iklan nuffang dari blog ini,adakah saya akan bertukar menjadi ultraman selepas ini ? atau akan menjadi super saiya ? atau paling cun sekali ironman ? oh sama sekali tidak,mungkin ada yang pikir tindakan saya remove semua iklan nuffnang dari blog ini …

Ulasan Saya | 1,157 views

Pendapatan RM 50,000 sebulan dengan blog

Assallamualaikum… Bla..bla..bla..pendapatan Rm 50,000 sebulan dengan blog, wau satu jumlah yang tak terkira,gaji kerja sebagai cikgu pun tak dapat sebanyak tu betul tak ? Siapa blogger yang sering dapat RM 50,000 sebulan dengan blog tu ? tak kenal pun,tapi yang penting beliau seorang blogger melayu. dan yang paling aku suka …

Perkongsian | 1,857 views