Sebabkan kemaluannya pendek,Hospital disaman

Assallamualaikum…..

Gelak-gelak juga,tapi kena beringat juga..tapi aku tak tahan nak gelak bila baca artikel dari MYNEWSHUB.MY  Kisah lelaki yang terpaksa menyaman sebuah hospital yang menjadi penyebab kemaluannya menjadi pendek

Baca artikel dibawah :

Seorang lelaki dari Kanada mendakwa sebuah hospital yang cuai ketika membedahnya sehingga menyebabkan kemaluannya menjadi pendek sekurang-kurangnya tiga sentimeter.

Ekoran kejadian itu, lelaki kini mempertimbangkan untuk menyaman Hospital Le Gardeur di Montreal ekoran kejadian itu, menurut laporan Toronto Sun.

Beliau dikatakan mengalami kecederaan pada kemaluannya ketika mengadakan hubungan seks dengan isterinya pada Julai 2011 dan dikejarkan ke hospital.

Ketika insiden itu, seorang jururawat dikatakan menjalankan pemeriksaan dengan hanya melihat kemaluannya tanpa menyentuhnya.

Seterusnya, menerusi panggilan telefon, pakar urologi memberitahu petugas di hospital berkenaan bahawa beliau mengalami sedikit trauma dan kemudian membenarkannya pulang.

Bagaimanapun, lelaki itu yang juga penghidap paraplegik iaitu bermasalah rangsangan deria mendakwa insiden itu menyebabkan beliau gagal untuk mengadakan hubungan seks.

Lebih memburukkan keadaan, hanya selepas tiga bulan pihak hospital memaklumkan kemaluannya retak dan perlu dibedah.

Pembedahan itu menyebabkan beliau ‘kehilangan’ kira-kira tiga sentimeter panjang kemaluannya, selain kesan parut kekal.

Lelaki itu juga mendakwa pembedahan itu menjadi punca keruntuhan rumahtangganya kerana beliau tidak mampu mengadakan hubungan seks selama dua tahun.

Sumber artikel : MYNEWSHUB.MY

Kah kah kah, lawak betul….

salam 1 malaysia…Kategori: Uncategorized | google eats: , ,

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge