Betul Ke Lisa Surihani Pernah Keguguran ?

Lisa Surihani

Assallamualaikum…………

Usia perkhawinan Yusri & Lisa Surihani kira kira dalam 3 tahun kalau tak silap,namun rezeki untuk mendapat cahaya mata belum pun memihak kepada mereka berdua, berbanding rakan artis yang lain yang kini sudahpun memiliki cahaya mata

Berdasarkan wartawan yang menulis kisah ini, Lisa Surihani khabarnya pernah hamil beberapa bulan yang lalu namun apa yang menyedihkan beliau telah mengalami keguguran dan menurut wartawan tersebut lagi cerita ini datang daripada sumber terdekat dengan keluarga Lisa Surihani sendiri.

“Katanya, Lisa yang dah bertahun-tahun kahwin tetapi tak dapat anak bukan sebab ada banyak masalah kesihatan ke apa, tapi tiada rezeki. Jadi apa ceritanya, kawan Diva pun tambah khabarnya Lisa pernah hamil tapi keguguran. Kalau tak silap, beberapa bulan lalu,” memetik laporan.

Kalau cerita yang disampaikan ini betul, memang besar dugaan yang diberikan Allah s.w.t buat Lisa Surihani & juga suaminya Yusry sekeluarga. Mungkin dengan izin Allah s.w.t, akan ada rezeki pasangan ini untuk menimang cahaya mata suatu hari nanti., kita semua sebagai peminat harus mendoakan untuk pasangan ini..

Langgan rss blog ini secara percumaKategori: Cerita artis |

Kami amat menghargai segala komen yang anda tinggalkan disini,kami berharap komen yang suci murni saja dari pihak anda,tinggalkan komen anda dan insha allah anda akan dapat baclink percuma dari blog ini,dan ada masa nanti pihak kami akan menziarahi blog anda pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge