Sinopsis Drama Tuan Anas Mikael Di Asro Ria

Assallamualaikum…

Sinopsis Drama Tuan Anas Mikael , drama yang diadaftasi  dari novel terlaris  hasil karya novelis terkenal syamnuriezmil yang bertajuk Tuan Anas Mikael akan ditayangkan di astro ria minggu depan bagi menggantikan drama plan cinta tak jadi yang baru saja menamatkan siaranya

sinopsis drama tuan anas mikael,sinopsis penuh drama tuan anas mikael,sinopsis novel drama tuan anas mikael,ada apa dengan drama tuan anas mikael,drama adaftasi novel,drama terbaru astro ria tuan anas mikael,drama terbaru lakonan aaron aziz,drama terbaru aaron aziz,pelakon drama drama tuan anas mikael,tonton drama tuan anas mikael online, drama tuan anas mikael online,episod penuh drama tuan anas mikael

Drama Tuan Anas Mikael ini diarahkan oleh pengarah Raja Ahmad Alauddin, Drama Tuan Anas Mikael ini bakal dibintangi oleh pelakon yang cukup terkenal sebagai heronya iaitu Aaron Aziz dan Zara Zya sebagai heroin drama ini. Drama ini diterbitan sepenuhnya oleh syarikat produksi Pena Creative Pictures, malah drama ini turut  dijayakan oleh pelakon-pelakon  terkenal yang lain seperti Wan Sharmila, Shah Rezza, Raja Ilya, Normah Damanhuri, Emelia, Sarah Anne dan Fazlina Ahmad Daud.

Drama Tuan Anas Mikael ,sinopsis drama tuan anas mikael,sinopsis penuh drama tuan anas mikael,sinopsis novel drama tuan anas mikael,ada apa dengan drama tuan anas mikael,drama adaftasi novel,drama terbaru astro ria tuan anas mikael,drama terbaru lakonan aaron aziz,drama terbaru aaron aziz,pelakon drama drama tuan anas mikael,tonton drama tuan anas mikael online, drama tuan anas mikael online,episod penuh drama tuan anas mikael

Sinopsis Penuh Drama Tuan Anas Mikael

 

 

Drama Tuan Anas Mikael mengisahkan tentang Tuan Anas Mikael yang telah diberikan tempoh tiga bulan oleh Puan Sri Tengku Anansa untuk mencari seorang wanita yang sempurna. Jika tidak, dia akan disatukan dengan calon pilihan Puan Sri, iaitu Safra Ariana yang merupakan cucu kepda Tun Akhiruddin.

 

Selepas dua bulan berlalu, Tuan Anas Mikael gagal mencari seorang yang sempurna. Dia kemudian membuat perancangan menjadikan Ayu Maisarah yang merupakan anak tukang cuci di rumahnya sebagai calon pilihan.

 
Ayu terpaksa menjalani pelbagai latihan persiapan diri tanpa mengetahui tujuan sebenar Tuan Anas Mikael. Ayu Maisarah sekadar menurut kerana menyangkakan Tuan Anas Mikael ingin memilihnya sebagai pengurus projek di Krabi.

 

Dalam masa yang sama, Tuan Anas Mikael tidak mengetahui bahawa Ayu Maisarah sebenarnya menyimpan satu rahsia besar dan bersetuju dengan penyamaran tersebut kerana tidak mahu rahsia itu terbongkar.

 

Dalam tempoh penyamaran sebagai kekasih Tuan Anas Mikael, Ayu Maisarah mula jatuh hati. Namun Ayu Maisarah tidak mahu peristiwa lalu berulang kembali, jadi rasa cintanya itu tidak pernah diluahkan pada Tuan Anas Mikael.

 

Satu hari ketika di Krabi, Tuan Anas Mikael sendiri yang meluahkan rasa cintanya kepada Ayu. Tetapi Ayu menolak.

 

Apa akan ter jadi kepada kesudahan kisah ini?  jom ramai-ramai kita menonton drama ini di  Saluran Astro Ria minggu depan ok !

Sumber asal sinopsis : notainfo.comLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge