A aku sayang kau A

Assallamualaikum.. . Hehe gambar kat atas ni adalah gambar aku, sesaja aku letak dalam post ni walaupun takde kaitan dengan content, gambar ni kawan aku yang tangkap guna nikon 5300 dengan speedlight YN3 ,katanya ingin belajar photography huhu Ok siapakah A ? A bukan nama sebenar dan dia adalah seorang …

Diri aku, photograpi | 1,927 views

Photo raya keluarga 2017

Assallamualaikum…..   Photo raya keluarga 2017, tak sah raya kalau tak ada photo raya bersama keluarga kan ?     Kali ini aku jadi jurufoto rasmi keluarga aku time raya,hehe gambar ni ada yang jadi ada yang tak jadi…   So jom layan gambar…huhu…

Diri aku, photograpi | 1,736 views

Gadis bertudung hisap rokok

Pernah jumpa kan ? dekat mana-mana shophing mall gadis bertudung hisap rokok atau boleh juga disebut gadis bertudung hisap batang errr maksud aku gadis bertudung hisap batang rokok .. Erm, selalu juga aku terserempak dekat summer mall samarahan ni, pakaian muslimah sejati gitu, tapi mulut keluar asap.. Muka boleh,tahan cantik …

Luar biasa | 1,186 views

Membeli Jam SKMEI 0931 di Lazada

Assallamualaikum… Membeli Jam SKMEI 0931 di Lazada pada hari selasa minggu lepas dan datang pada hari rabu ( semalam, kira ambik masa seminggu baru sampai sebab ianya dari overseas) sungguh mengujakan sebab ini pertama kali aku membeli jam tangan secara online jam tangan ini amat murah dan bergaya, so banyak pilihan …

photograpi, Ulasan Saya | 7,559 views

Nicky Hayden meninggal dunia

Assallamualaikum…. Satu berita sedih buat peminat sukan permotoran….   PELUMBA Honda World Superbike Team, Nicky Hayden meninggal dunia ketika menerima rawatan di hospital hari ini, selepas dilanggar kereta dalam kemalangan di Itali, Rabu lalu. Hayden, 36, yang juga juara MotoGP 2006, mengalami kecederaan di dada dan kepala akibat kemalangan itu …

Sukan | 789 views