Nur sajat bakal tamat zaman ‘dara’? Hehehe

Nur sajat bakal tamatkan zaman ‘dara’nya ? Macam mana tu ? Erm…, ok sebelum ni nur sajat ada menyatakan yang dia khunza (memiliki dua kemaluan) mungkin dia lebih kepada perempuan kot, aku ada rahim boleh datang haid apa semua Masaalahnya memang betul ke dia khunza ? Kalau setakat pengesahan doktor …

Cerita artis | 2,915 views

Datuk boy iman penipu ?

Benarkah datuk boy iman penipu? benarkah penipuan yang dilakukan oleh datuk boy iman seperti yang di gembar gembur oleh media sosial?? Dari isu mendapat PHD, hinggalah kepada kepada penganugerahan gelaran datuk, ramai netizen mempersoalkan isu ini Terbaru, Penipuan rumah mampu milik melibatkan jumlah wang yang begitu banyak, terus menunding kearah …

Cerita artis | 900 views

Bila pula yang neelofa dan fatah amin couple ?

Assallamualaikum… Sah neelofa dan fatah amin  tidak lagi bercinta, eh bila pula yang neelofa dan fatah amin couple ? seingat aku neelofa  bercinta dengan blogger ishak hasimi tu kan ?    neelofa dan fatah amin yang dikatakan bercinta sejak berlakon drama suri hati Mr pilot hari tu, yang sebenarnya para peminat dah kena …

Cerita artis, Hiburan | 688 views

Blogger sheda ucu kini tunang orang

Assallamualaikum…   Tahniah dari pihak kami buat blogger sheda ucu kerana telah rasmi menjadi tunangan orang, apa yang penting majlis pertunangan tersebut berjalan dengan lancar     Semoga pertunangan ini kekal ke jinjang pelamin, apa yang pasti jangan bertunang terlalu lama sangat, cepat cepat khawin agar merasa makan nasi minyak… …

blogger pilihan, Cerita artis | 1,302 views

Siapa Usop Mentor Milenia 2017

Assallamulaikum…   Biodata Penuh Usop Mentor Milenia 2017 | Siapa mamat bernama usop ni ? wah bukan main viral lagi video dia yang penuh supporting ketika di ujibakat oleh black dan akim ari tu, memang lucu dan berbakat orang nya, suara pun sedap boleh tahan…   Walaupun muka macam usof sontorian,maka …

Cerita artis | 3,705 views