Benda yang paling kita gembira nak buat

Perkara paling gembira kita nak buat… Apa perkara yang paling gembira kita nak buat???? Korang paling gembira buat apa? ok mungkin paling gembira nak pergi shopping, mungkin juga paling gembira nak jumpa girlfriend tak pun paling gembira kalau dapat pergi masjid.. Mungkin ada benda lain yang paling mengembirakan yang korang …

Ringkas jer | 241 views
Penikahan tak sah

Penikahan yang tidak sah

 Assallamualaikum…. Penikahan yang tak sah, sekarang ni aku tak faham kenapa ramai yang ambik ringan pasal penikahan yang tak sah Lelaki dan perempuan memang berbeza, so perempuan tak payah ikut lelaki ,sebab perempuan ada tempoh iddah untuk berkhawin baru jika sudah bercerai dengan suami yang lama Lelaki, pagi dah …

Ringkas jer | 1,408 views

Kenapa Besi Berkarat

Assallamualaikum…. Kenapa besi berkarat ? besi memang mudah berkarat seperti mana usia kita dari muda hingga ke tua, kita akan melalui pengaratan usia seperti mana besi Namun besi yang berkarat boleh dikitar semula menjadi besi yang baru, kita manusia tidak seperti besi yang boleh dikitar semula kita manusia tidak boleh dikitar …

Ringkas jer, Ulasan Saya | 3,131 views

Nak beli 4G lte wifi modem

Assallamualaikum… 4G lte wifi modem, itulah apa yang aku impikan nak beli benda ni dekat stall maxis dekat summer mall tadi, tapi aku kena fikir pulak balik ni awal bulan ni, kalau ada kecemasan ke apa yang berlaku pada aku susah.. Sebab 4G lte wifi modem. ni bukan berharga RM …

Diri aku, Ringkas jer | 699 views

pernahkah kau merasakan cinta ?

Assallamulaikum…. Pernahkah kau merasakan cinta ? mustahil tidak pernah merasakan cinta ? mungkin anda tidak normal jika anda tidak pernah merasakan cinta Wujud mencinta dan dicintai , membezakan antara cinta dan nafsu juga penting cinta ini tidak mengenal paras rupa tetapi nafsu amat menitik beratkan rupa. cinta mementingkan keselesaan antara …

Ringkas jer | 1,712 views

Ambik cuti ni ,apa plan aku ?

Eh eh, cuti ishak hasimi approve lah,so plan cuti ni nak gi mana ? tu pun aku ambik cuti 3 hari bermula isnin ni, 3 hari je tak banyak tau… Sepatutnya mula cuti 5 hb isnin ni aku pergi outdoor shooting untuk kawan aku zana khawin,tapi last last dia cakap …

Diri aku, Ringkas jer | 2,123 views