HUZA TAHIR – CELARU OFFICIAL MUSIC VIDEO DILANCARKAN

Assallamualaikum…… Pagi tadi, pukul 9:49 pagi artis sarawak yang popular dengan lagu celaru iaitu huza tahir telah memaklumkan kepada aku di facebook yang video klip rasmi lagu nyanyian beliau telah pun dimuat naik ke laman youtube Maka dengan ini secara rasmi video klip rasmi lagu celaru telah pun dilancarkan dengan …

Uncategorized | 1,315 views

Biodata Hero Drama Kerana Terpaksa Aku Relakan, Amar Baharin

Assallamualaikum….selamat berpuasa Kerana Terpaksa Aku Relakan,sebuah drama bersiri  yang disiarkan di  Slot Akasia TV3 memang amat diminati ramai, apatah lagi dengan kemunculan watak lelaki utama yang menjadi hero dalam drama ini iaitu Amar Mohd Baharin atau nama popularnya Amar Baharin Amar Baharin bukan satu nama baru atau pelakon baru dalam …

Uncategorized | 3,936 views

Al kisah puasa seorang blogger

Assallamualaikum…..selamat berpuasa…  Al kisah puasa seorang blogger ,aku letak cabaran ini ni kepada mana-mana blogger dekat group Denaihati Networknamun tiada siapa yang sudi al malumlah tiada siapa nak dengar blogger hina dari sarawak macam aku,so memang malu aku letak post seperti gambar kat bawah di denaihati network,malu dan cukup malu… …

Personal | 857 views

TIPS: 12 petua untuk pastikan anda tak pening Ramadan ini

Assallamualaikum TIPS: 12 petua untuk pastikan anda tak pening Ramadan ini korang mesti pening, apa yang korang nak coretkan bagi memeriahkan raya pada kali ini,tak usah pening,kerana kali ini ada ishakhasimi.com ingin kongsikan satu perkongsian menarik untuk korang  iaitu TIPS: 12 petua untuk pastikan anda tak pening Ramadan ini Dengan menyertai…seperti …

Uncategorized | 879 views

Tips elak diri mudah letih ketika berpuasa

Assallamualaikum…selamat berpuasa Tips elak diri letih ketika berpuasa Bagaimana nak elak diri mudah letih ketika berpuasa ? hahah ni satu entri pendek tanpa gambar dari aku untuk korang Ok pertama sekali makan berkhasiat ketika sahur memang perlu,tapi tahukah korang bukan sekadar makan makan berkhasiat sahaja tetapi ada hal yang mesti …

Uncategorized | 899 views

Cara mengetahui yang engkau adalah seorang Top Blogger

Assallamualaikum….selamat berpuasa Adakah anda seorang Top Blogger ? Cara mengetahui yang engkau adalah seorang top blogger, mesti tahu kenapa dan apa sebab artikel ini ditulis, memandangkan banyak blogger yang hanya sekadar menulis tetapi tidak sedar yang blog mereka menjadi perhatian,kebanyakan dari blogger jenis macam ni adalah blogger dari kategori low …

Uncategorized | 1,188 views