Vanila coklat bakal ke layar perak

Assallamualaikum…. Walaupun drama bersiri vanila coklat  ini sudah pun tamat minggu lalu, namun banyak peminat hiburan masih bercakap tentang kegilaan mereka terhadap 13 episod Vanila Coklat ini bahkan ada yang termimpi mimpi adengan dalam drama vanila coklat ini Satu satunya sebuah drama bersiri yang Berjaya mencatatkan lebih 4.5 juta penonton yang juga …

Filem | 879 views

Isu Video Seks Melia Aimelia Panas !!!!

Assallamualaikum dan salam sejahtera JOm semua kita ramai-ramai download video seks melia aimelia jom, panas ni…,panas panas panas tentang isu video seks melia aimelia ni weiiiii satu dunia kecoh..perggg !! satu dunia tu weiii pelakon karipap karipap cinta ini , mencetuskan kontreversi apabila tersebar tentang dia berlakon video seks, yushi …

Uncategorized | 1,101 views

Filem Kl Gangster 2 Mendapat Perhatian Antarabangsa Dan Dunia

Fuhh dalam diam ruapanya, filem kl gangster 2 mendapat perhatian syarikat antarabangsa, tahniah buat shamsul yusof bagaimana yushi tahu perkembangan semua ni ? ok ini berdasarkan petikan dari blog shamsul yusof sendiri petikan dari blog shamsul yusof Hari ini hari santai buatku setelah hampir lebih sebulan berhempas pulas bersama pasukan …

Filem | 547 views

Cicakman ( saiful apek) bakal dipenjara ?

adakah hero kegemaran kanak-kanak seluruh malaysia, cicakman ( saiful apek) bakal dipenjara ? dengar dengar saiful apek mengaku tidak bersalah atas tuduhan dadah, namun ujian air kencing yang dilakukan positif dadah ? apa kes pulak ni ? apek,apek yep memang mulut kita mengatakan tidak, tapi sains dan teknologi jangan harap …

Uncategorized | 967 views

Kad Kahwin Ana Rafali Yang Simple Dan Unik

Yushi tengok kad Kad Kahwin Ana Rafali Begitu Unik Dan Simple ,sesimple dan seunik Ana Rafali sendiri jom kita lihat….kad ini ..alahai sekarang Ana Rafali kita dah pakai tudung al maklumlah nak jadi isteri orang, sebenarnya ana rafali ni bertudung ker tak bertudung sama jer, apa maksud yushi sama ? …

Uncategorized | 891 views

Lirik & Download mp3 lagu awan nano-hafiz af7

Lirik & Download mp3 lagu awan nano-hafiz af7, terus terang yushi cakap time lagu ni mula mula keluar hari tu, lansung tak ada budak yang minat lagu ni, sampaikan ada siaran video klip lagu ni disiarkan di astro pun, budak budak ambik remote terus alih ke chanell lain, diorang cakap …

Uncategorized | 604 views