Populariti blogger membawa padah jika…

Assallamualaikum…. Populariti seorang blogger membawa padah jika dia berlagak ! yep seorang blogger popular boleh jatuh jika berlagak ! Sekarang ni bukan zaman 2009-2012, zaman ni adalah zaman kuasa viral, kuasa boikot media sosial memang makin berluasa Kalau seoarang blogger popular setiasa berlagak,macam dia sorang jer paling hebat memang ,secara …

Ulasan Saya | 1,421 views

Anda sebagai pemimpin para blogger perlu matang

Assallamulaikum…. Kenapa pemimpin para blogger perlu matang ? apa yang aku maksudkan dengan pemimpin para blogger ni ? yang aku maksudkan adalah mereka yang mengetuai organisasi/kelab atau persatuan untuk para blogger Pemimpin para blogger harus matang, sebab sebagai ketua seorang pemimpin akan berhadapan dengan pelbagai cabaran seperti melayan karenah orang-orang …

Ulasan Saya | 1,171 views

Status facebook tentang blogger terkenal bikin panas !!

Assallamualikum… Siapa blogger terkenal yang aku kritik dekat facebook tempoh hari ? ada pulak rakan blogger yang komen kat status aku tu, yang penting pada mulanya aku main update jer status, sebab aku dengar ada blogger ni bukan main lagi panas hati dengan blogger lain dan yang pastinya aku tak …

Diri aku | 2,670 views

Blogger Diam Ubi Berisi….

Assallamualaikum…..  Apa khabar korang ? hari ini bertarikh 31 hb 5 2014, haha macam mana aku tahu sedangkan blog ini diupdate melalui scheduled post, haha..blog ini menyeramkan sebab setiap hari secara automatik terupdate sendiri, ok berbalik kepada topik blogger diam ubi berisi, oleh kerana aku antara jenis blogger yang teramat suka …

Uncategorized | 824 views