Celcom jugak yang best ! Oh damm !

Assallamualaikum… Dah banyak kali mencuba Celcom,Digi,Maxis bla bla..akhirnya aku rasa celcom jugak yang best,yea memang celcom broadband jugak yang best..grr Maxis broadband,aku pikir promosi dia tu RM 30 1 bulan dengan kouta 1 GB dengan free kouta 1 GB membuatkan aku teruja, terus aku langgan.. Bila langgan,alahai rupanya free 1 …

Diri aku, Ulasan Saya | 2,524 views

Nak pakai broadband preapaid apa eh ? digi atau maxis atau altel ?

Assallamualaikum Diluah mati buaya,ditelan mati tok bomoh,itulah perasaan aku sekarang kerana ianya lebih kepada gundah gulana Nak pakai broadband Maxis ? broadband Digi ? semuanya aku dah cuba pakai apatah lagi Celcom ,tapi setakat ni altel dan tunetalk sahaja belum aku pakai Ada yang kata broadband Digi bagus, ada yang …

Uncategorized | 2,244 views

Internet celcom di sadong jaya

Assallamualaikum Menyakitkan hati, kalau boleh rasa nak saja aku tuntut ilmu penampar buaya dari raja bomoh untuk menampar celcom ni Rasanya dah dua minggu internet berkelajuan HSDPAd/ 3G celcom broadband gagal diakses,dikatakan line agak teruk,celcom bila dihubungi asyik beri jawapan yang lebih air dari isi ditambah lagi pegawai khidmat pelanggan …

Uncategorized | 1,246 views

Bila data celcom broadband habis

Assallamualaikum Kesal,menyesal kerana terlalu baik dengan orang,membuat aku terpikir balik,kenapa aku terlalu baik hati sangat ? Ada faedah ke tak ? Orang nak sambung wifi free untuk akses internet aku bagi,takdelah nak berkira sangat. cuma kalau pakai,sila pakai dengan berhemah sikit boleh kan ? Ini tidak,download ,bukak youtube sampai data …

Uncategorized | 4,678 views