Britney Spears – Criminal Lyrics & videos

Assallamualaikum… best tak layan lagu dari Britney Spears yang bertajuk Criminal ? ok mungkin ada yang masih tercari-cari lirik lagu ni kan ?ok kali ini yushi sediakan lirik beserta video sekali….dapat kita layan sedikit…jom layan [Britney Spears – Verse 1] He is a hustlerHe’s no good at allHe is a loser, he’s …

Uncategorized | 800 views

Lirik & Download mp3 lagu awan nano-hafiz af7

Lirik & Download mp3 lagu awan nano-hafiz af7, terus terang yushi cakap time lagu ni mula mula keluar hari tu, lansung tak ada budak yang minat lagu ni, sampaikan ada siaran video klip lagu ni disiarkan di astro pun, budak budak ambik remote terus alih ke chanell lain, diorang cakap …

Uncategorized | 574 views

download kpop song free : big bang mp3

 free download kpop mp3 Adakah korang mengenali kumpulan big bang ? satu kumpulan kpop terkenal korea ? disini saya nak sediakan satu download kpop free untuk korang, beberapa lagu dari kumpulan big bang kumpulan kpop terkenal korea download bigbang : tonight.mp3 download bigbang : love song.mp3 download bigbang : stupid …

Uncategorized | 2,719 views